Ontdek het boerenleven van vroeger met de Kinderaudiotour

Beleef het verleden in levenden lijve

Ben je benieuwd naar hoe het boerenleven er vroeger aan toe ging? Met de kinderaudiotour van het Achterhoeks Openluchtmuseum stap je letterlijk terug in de tijd. Laat je meeslepen door korte fragmenten en ontdek alles wat je moet weten over het boerenleven van vroeger.

 

Educatief en leuk voor kinderen

Voor kinderen is een bezoek aan het Achterhoeks Openluchtmuseum niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam. Met de kinderaudiotour kunnen ze op een interactieve manier kennismaken met het leven van vroeger. Ze leren over de verschillende aspecten van het boerenleven van vroeger.

Bekijk het verslag van de opening van TV-Gelderland
Artikel in de Elna/Groenlose Gids

Een unieke ervaring voor jong en oud

Niet alleen kinderen zullen genieten van de kinderaudiotour, ook volwassenen zullen geboeid raken door de verhalen en anekdotes uit vervlogen tijden. Het Achterhoeks Openluchtmuseum biedt een mooie ervaring voor jong en oud, waarbij je samen kunt genieten van een activiteit vol nostalgie.

Maak kennis met ambachten en tradities

Tijdens de kinderaudiotour kom je niet alleen alles te weten over het boerenleven, maar maak je ook kennis met verschillende ambachten en tradities. Ontdek hoe de klompenmaker te werk ging, het vakmanschap van de smid en leer over oude gebruiken en rituelen. Een bezoek aan het Achterhoeks Openluchtmuseum is een ontdekkingsreis door de geschiedenis.

Waarom kiezen voor de kinderaudiotour?

De kinderaudiotour biedt een unieke manier om het boerenleven van vroeger te ervaren. Met behulp van korte fragmenten word je meegenomen in de tijd van toen. Het is een educatieve én leuke activiteit voor zowel kinderen als volwassenen, waarbij je op interactieve wijze kennismaakt met ambachten, tradities en het leven van vroeger.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de kinderaudiotour?

De kinderaudiotour duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

 

Zijn er kosten verbonden aan de kinderaudiotour?

De kinderaudiotour is gratis inbegrepen bij de toegangsprijs van het Achterhoeks Openluchtmuseum.

 

Kunnen we de kinderaudiotour ook in een andere taal beluisteren?

Op dit moment is de kinderaudiotour alleen beschikbaar in het Nederlands.

 

Kunnen we van tevoren reserveren voor de kinderaudiotour?

Nee, reserveren voor de kinderaudiotour is niet nodig. Je kunt ter plekke een audiogids ophalen bij de ingang.